Izvještaj o toku humanitarne akcije za dan 11/12 februar PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 6
LošeOdlično 
Autor Omer Adilović-Omko   

Obavjestavam vas o tijeku danasnje akcije koju smo odradile u prosirenom sastavu pa nam je danas bilo i lakse.
Na terenu smo bili cijeli dan sve do 18,00 h. Namirnice smo danas kupili u tri trgovine koje drze nasi povratnici u naselju Urije i jednoj trgovini u naselju Vidorija, nakon cega smo iste dostavili na podrucje donjih Urija, Kozinca i grada. U dostavi namirnica imali smo i malu nezgodu (zaglavljen automobil u snijegu) gdje su nam gradjani koji su se nasli u blizini pomogli da se auto izvuce.
Namirnice su podjeljene slijedecim sugradjanima: demobilisani borac Armije BiH Duranovic Braco po nadimku Prpa, Atif Mulazimovic i njegova majka, Atifov brat koji zivi u potrovlju, Bekiri Servet i Ajsa , Rizvanovic Hasan sa 6 clanova porodice, Zdionica Vasvija samohrana majka sa 2 djece, Dautovic Ibrahim sa suprugom i 1 djetetom, Cinac Amir, supruga i dvoje maloljetne djece, Kuric Emir, supruga i 2 djece, Veletanlic Suvada iz Buljuka bez ikakvih primanja i bez klipe drveta skoro promrzla i Cordic Emira iz centra grada.
Vjerujte da je ova pomoc stigla u prave ruke i u pravi cas. Vi mozete vidjeti slike i one vam nesto mogu reci ali vidjeti to na licu mjesta je jos teze i zalosnije.
DRAGI NASI SVI KOJI STE POMOGLI I POMAZETE U OVOJ AKCIJI BUDITE PONOSNI I SRETNI STO STE NAS PODRZALI U OVOM ZAISTA HAIR DJELU.
IDEMO DALJE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Tankusic Dijana

 

Ažurirano ( Nedjelja, 12 Februar 2012 10:46 )
 

SPONZORI ZA 2014 GOD.

1. HODŽIĆ MUHAMED

2. FAMILIJA BOŠNJAKOVIĆ

3. ABIHA HOTIĆ

4. ADILOVIĆ ELVIS

5. HEDIJA EVROPE

6. SAJDINOVIĆ AMEL

6. GRUDIĆ ASMIR APAĆ

8. SABIHA HOTIĆ

9. DEDIĆ ENIZ

10.

11.

12.

13.

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas323
mod_vvisit_counterJucer602
mod_vvisit_counterOve sedmice2072
mod_vvisit_counterProsle sedmice4444
mod_vvisit_counterOvaj mjesec11029
mod_vvisit_counterProsli mjesec22355
mod_vvisit_counterUkupno1923459

Online (u zadnjih 20 min): 13
Tvoj IP: 23.20.34.25
,
Sada je: 2014-04-17 14:21
Kakav ferman stiže iz Stambola? Manifestacija u subotu - Turci dolaze u naš Novi Grad:

Za subotu 19.aprila 2014. godine najavljena je manifestacija u Novom Gradu na kojoj će učestvovati predstavnici TIKE - Turska uprava za međunarodnu saradnju i razvoj, za...

Čestitke svim maturantima a posebno onima sa Urija - FOTO :

Još jedna školska godina je na isteku, a oni koji završavaju svoje srednješkolsko obrazovanje zasigurno su najinteresantniji.

Džemat Urije; Usvojen novi interni pravilnik džemata Urije:

Jučer, petak 04.04.2014. godine, poslije džuma namaza održan je sastanak Skupštine džemata Urije na kojoj je razmotren i usvojen novi Interni pravilnik džemata Urije. Uvedene su odre...